Rigatoni bolognese met paddenstoelen

Met pasta bolognese zet je altijd een lekker gerecht op tafel. Vervang je standaard pasta eens voor rigatoni en voeg voor extra groenten paddenstoelen toe.

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 25 minuten
  • hoofdgerecht
Rigatoni bolognese met paddenstoelen

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de pasta beetgaar. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de ui, knoflook, bleekselderij en wortel circa 4 minuten.

Stap 2

Scheur de paddenstoelen grof. Voeg het gehakt en de paddenstoelen toe en bak op een hoge stand circa 8 minuten mee. Verkruimel het bouillonblokje erboven, voeg de tomatensaus toe en laat nog circa 10 minuten pruttelen.

Stap 3

Serveer de pasta met de bolognesesaus en bestrooi met de kaas.

Voedingswaarden

Energie590 kcal
Vetten20 g
waarvan: verzadigd vet8 g
Koolhydraten68 g
waarvan: suikers0 g
Vezels6 g
Eiwitten30 g
Zout1.7 g

Trefwoorden

vleesweekendwinterherfstpasta's

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.