Ragout van paddenstoelen

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 30 minuten
  • hoofdgerecht
Ragout van paddenstoelen

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verhit de boter in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook circa 2 minuten. Voeg alle paddenstoelen toe en bak ze in circa 8 minuten zacht.

Stap 2

Voeg de bloem toe en roer goed door. Schenk de slagroom en bouillon erbij en laat circa 5 minuten pruttelen op een lage stand, tot de saus is ingedikt tot een romige ragout.

Stap 3

Breng op smaak met zout en peper. Verwarm intussen de pasteibakjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 4

Schep de ragout in de pasteibakjes en verdeel een handje rucola erover.

Voedingswaarden

Energie770 kcal
Vetten55 g
waarvan: verzadigd vet33 g
Koolhydraten51 g
waarvan: suikers0 g
Vezels6 g
Eiwitten14 g
Zout1.6 g

Trefwoorden

familiedoordeweekkerstvegetarischpasteitjesherfst

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.