Ragout-broodjes

Pasteitjes en ragout zijn een gouden combinatie. Ook heel lekker: ragout in een broodje! Lekker tijdens een feestelijke brunch.

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 30 minuten
  • lunch
Ragout-broodjes

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Smelt de boter op een lage stand en roer de bloem erdoor. Laat ½ minuut al roerend garen. Giet de bouillon er al roerend geleidelijk bij tot er een gladde saus ontstaat. Laat minimaal 3 minuten zachtjes koken op een lage stand tot de saus gebonden is. Voeg dan de mosterd, kip en bosui toe. Breng verder op smaak met zout en peper.

Stap 2

Bak intussen de broodjes af. Laat ze iets afkoelen en snijd open. Hol de broodjes een beetje uit en zet ze op bordjes. Schep een royale hoeveelheid warme ragout erop en dek af met de kapjes.

Voedingswaarden

Energie215 kcal
Vetten12 g
waarvan: verzadigd vet7 g
Koolhydraten13 g
waarvan: suikers0 g
Vezels1 g
Eiwitten14 g
Zout2 g

Trefwoorden

familieweekendbrunchbroodpasenspeciale dagenpasteitjeslunchkip

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.