Rabarber-bladerdeegtaartjes

Maak eens zelf bladerdeegtaartjes met rabarber! Knapperig, zoet en fris tegelijk; een heerlijke zoete traktatie.

  • eenvoudig
  • 20 minuten
  • nagerecht
Rabarber-bladerdeegtaartjes

Ingrediënten

6 stukken

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200°C. Laat het deeg ontdooien.

Stap 2

Klop de eieren los in een mengkom en houd 2 el ei apart. Meng de rest met het amandelmeel en de suiker tot een dunne amandelspijs.

Stap 3

Leg de bladerdeegplakjes op de bakplaat en prik met een vork gaatjes in het midden van het deeg. Verdeel de spijs over de deegplakjes en laat 1 cm deeg vrij aan de randen.

Stap 4

Snijd de rabarber schuin in dunne plakjes van 1 cm en verdeel over de spijs. Kwast de deegranden in met het overgebleven ei en bestrooi de taartjes met nog wat suiker.

Stap 5

Bak de rabarbertaartjes 20 min. in de oven tot het deeg lichtbruin en gaar is.

Voedingswaarden

Energie317 kcal
Vetten17 g
waarvan: verzadigd vet3 g
Koolhydraten38 g
waarvan: suikers0 g
Vezels3 g
Eiwitten8 g
Zout0.3 g

Trefwoorden

familiespeciale dagenlentefeestjegebakvruchtentaarttaarttraktaties

Tips

Serveer met een bol vanille-ijs.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.