Quesadillas
Ken jij de quesadilla’s al? Dit zijn eigenlijk de Mexicaanse versies van de Nederlandse tosti: inclusief kaas, maar met (mais)tortilla’s. Met dit quesadilla’s-recept zet je een verrassende lunch of borrelhap op tafel.
- 4 personen
- eenvoudig
- 20 minuten
- lunch
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Snijd de ui in halve ringen en paprika in blokjes.
Stap 2
Verdeel de ui, paprika en chorizo over 4 tortilla's. Bestrooi met de kaas en dek af met de resterende 4 tortilla's.
Stap 3
Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter. Leg in elke pan een quesadilla. Bak ze in 4-5 min. op een middelhoge stand lichtbruin en tot de kaas is gesmolten. Keer ze halverwege.
Stap 4
Houd de quesadilla's warm onder een deksel op aluminiumfolie. Bak op dezelfde manier de andere 2 quesadilla's.
Stap 5
Snijd de quesadilla's in punten en serveer met de salsa dip.