Quesadilla met chili

Een restje chili con carne is ook heel lekker in een tortilla! Deze quesadilla’s heb je in no time gemaakt.

  • 2 personen
  • eenvoudig
  • 10 minuten
  • hoofdgerecht
Quesadilla met chili

Ingrediënten

2 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm 500 g chili con carne. Leg intussen 4 tortillawraps en 150 g cheddar klaar. Verwarm 1 tortillawrap in een koekenpan op een middelhoge stand.

Stap 2

Strooi er ¼ van de cheddar op. Verdeel de helft van de chili con carne erover en weer ¼ van de kaas. Dek af met een andere wrap.

Stap 3

Bak ca. 5 min. tot de kaas gesmolten is. Neem uit de pan en snijd in kwarten. Garneer met fijngehakte koriander.

Voedingswaarden

Energie852 kcal
Vetten46 g
waarvan: verzadigd vet24 g
Koolhydraten61 g
waarvan: suikers0 g
Vezels9 g
Eiwitten44 g
Zout3.7 g

Trefwoorden

doordeweekleftoverswraps, rolletjes & taco'sklein huishouden

Tips

Maak eerst de chili con carne als basis voor dit gerecht of gebruik een restje uit de diepvries.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.