Pompoenquiche met feta

Met kant-en-klaar deeg heb je deze quiche zo voor elkaar.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 20 minuten
  • hoofdgerecht
Pompoenquiche met feta

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200°C. Vet de taartvorm in. Snijd elke ui in 8 partjes. Verdeel de partjes ui en pompoenblokjes over de bakplaat. Besprenkel met de olie.

Stap 2

Rooster de groenten in de oven in 20 min. gaar. Laat intussen het bladerdeeg op kamertemperatuur in 10 min. ontdooien. Bekleed de vorm met het bladerdeeg.

Stap 3

Klop de eieren los met de crème fraîche. Breng op smaak met de oregano, zout en peper. Snijd de feta in blokjes.

Stap 4

Verdeel de geroosterde pompoen, ui en feta over de deegbodem. Schenk het ei-roommengsel erbij.

Stap 5

Bak de quiche in de oven in 35 min. goudgeel en gaar.

Voedingswaarden

Energie630 kcal
Vetten46 g
waarvan: verzadigd vet24 g
Koolhydraten32 g
waarvan: suikers0 g
Vezels4 g
Eiwitten20 g
Zout2.2 g

Trefwoorden

familieweekendZonder vlees of visvegetarischhartige taartenherfst

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.