Pompoenquiche met feta
Met kant-en-klaar deeg heb je deze quiche zo voor elkaar.
- 4 personen
- eenvoudig
- 20 minuten
- hoofdgerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Vet de taartvorm in. Snijd elke ui in 8 partjes. Verdeel de partjes ui en pompoenblokjes over de bakplaat. Besprenkel met de olie.
Stap 2
Rooster de groenten in de oven in 20 min. gaar. Laat intussen het bladerdeeg op kamertemperatuur in 10 min. ontdooien. Bekleed de vorm met het bladerdeeg.
Stap 3
Klop de eieren los met de crème fraîche. Breng op smaak met de oregano, zout en peper. Snijd de feta in blokjes.
Stap 4
Verdeel de geroosterde pompoen, ui en feta over de deegbodem. Schenk het ei-roommengsel erbij.
Stap 5
Bak de quiche in de oven in 35 min. goudgeel en gaar.