Pizzaflappen met paprika en salami

Heb je nog bladerdeeg in de diepvries en heb je zin in een snack? Met dit recept tover je in een handomdraai een lekkere pizzaflap op tafel.

  • gemiddeld
  • 10 minuten
  • klein gerecht
Pizzaflappen met paprika en salami

Ingrediënten

8 stukken

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200ºC. Meng de tomatensaus met de kruiden. Verdeel circa 1 eetlepel tomatensaus over elk plakje bladerdeeg, houd de randen van het bladerdeeg vrij.

Stap 2

Verdeel de paprika, mozzarella en salami aan één kant van de flappen. Vouw de flappen diagonaal met de punten naar elkaar dicht. Vouw de randjes naar binnen en druk deze goed aan.

Stap 3

Bestrooi de bovenkant met geraspte kaas en bak de pizzaflappen in de oven in circa 15 minuten gaar en goudbruin.

Voedingswaarden

Energie280 kcal
Vetten19 g
waarvan: verzadigd vet12 g
Koolhydraten19 g
waarvan: suikers0 g
Vezels1 g
Eiwitten9 g
Zout1 g

Trefwoorden

vleesfamilieweekendkinderenborrelhapjepasteitjesborrelovengerechtleftoverspizza

Tips

Serveer een paar van deze pizzaflappen als hoofdgerecht met extra paprika of een groene salade erbij.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.