Pasteitje met zalm en garnalen
- 4 personen
- eenvoudig
- 20 minuten
- voorgerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 190ºC.
Stap 2
Snijd de dekseltjes los van de pasteibakjes en houd apart. Zet de bakjes op een rooster of bakplaat en verwarm circa 6 minuten in het midden van de oven.
Stap 3
Dep de garnalen droog. Verhit de olie en roerbak hierin de garnalen, kappertjes en venkel 2-3 minuten. Houd 4 garnalen apart.
Stap 4
Voeg de kookroom, roomkaas en eventueel een scheutje witte wijn toe. Schep de gerookte zalm, zalm uit blik en dille erdoor en verwarm zonder te koken.
Stap 5
Vul de pasteibakjes met het vismengsel. Leg een garnaal en het dekseltje erop, garneer met nog wat dille en serveer het pasteitje met zalm en garnalen direct.