Pastasalade met pesto, sperziebonen en ei

De klassieke pasta pesto met een eiwitrijke twist. Een betaalbaar gerecht voor bij de picknick of als makkelijke lunch!

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 20 minuten
  • hoofdgerecht
Pastasalade met pesto, sperziebonen en ei

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Kook in 1 pan de fusilli met de sperziebonen in ruim kokend water met zout in 10 min. beetgaar. Voeg ook de (hele) eieren toe en neem ze na 7 min. uit het kookwater.

Stap 2

Pel de eieren en snijd ze in partjes. Snijd de paprika in reepjes.

Stap 3

Giet de pasta en sperziebonen af in een vergiet. Spoel onder stromend water koud en laat uitlekken.

Stap 4

Meng de fusilli, sperziebonen, paprikareepjes en pesto. Breng de salade op smaak met zout en peper. Schep op een schaal en verdeel de partjes ei erover.

Voedingswaarden

Energie623 kcal
Vetten21 g
waarvan: verzadigd vet3 g
Koolhydraten83 g
waarvan: suikers0 g
Vezels8 g
Eiwitten22 g
Zout2.1 g

Trefwoorden

familiedoordeweekklaar in 20 minutenzomerZonder vlees of visvegetarischbudgetpastasalade

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.