Parelcouscoussalade met pruim, meloen en feta
Deze frisse salade met couscous, pruim en feta is ideaal op warme dagen. Lekker als bijgerecht of lichte hoofdmaaltijd.
- 4 personen
- eenvoudig
- 15 minuten
- hoofdgerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Halveer de pruimen en verwijder de pit. Snijd de pruimen, meloen en komkommer in stukjes van 1 cm.
Stap 3
Giet de couscous af. Spoel in een zeef onder stromend water koud en laat uitlekken. Snijd de feta in blokjes. Pers de citroen uit.
Stap 4
Meng de couscous met het citroensap, de olie, pruimen, meloen, komkommer en rodekool. Schep de fetablokjes erdoor. Breng op smaak met zout en peper en verdeel de salade over 4 borden.