Panini smash-style burger
Heb jij al eens een smashburger gemaakt? Door de hamburger te pletten wordt-ie lekker krokant. Deze variant eet je op een panini, moet je ook echt eens proberen!
- 2 personen
- gemiddeld
- 20 minuten
- hoofdgerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de ovengrill voor op 230°C. Snijd de broodjes door. Halveer de hamburger. Verdeel het hamburgervlees over de onderste helften van de broodjes.
Stap 2
Verhit een droge koekenpan en bak de 2 belegde broodhelften op de vleeskant in ca. 10 min. gaar. Druk tijdens het bakken het brood goed aan, zodat de burgers lekker lichtbruin en gaar worden.
Stap 3
Leg alle broodhelften op de met bakpapier beklede bakplaat en beleg het vlees met de plakken cheddar. Zet ca. 4 min. onder de ovengrill tot de kaas is gesmolten.
Stap 4
Beleg de burgerhelften met augurk, ui, sla, tomaat en saus. Dek af met de bovenste broodhelften.