Panini smash-style burger

Heb jij al eens een smashburger gemaakt? Door de hamburger te pletten wordt-ie lekker krokant. Deze variant eet je op een panini, moet je ook echt eens proberen!

  • 2 personen
  • gemiddeld
  • 20 minuten
  • hoofdgerecht
Panini smash-style burger

Ingrediënten

2 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de ovengrill voor op 230°C. Snijd de broodjes door. Halveer de hamburger. Verdeel het hamburgervlees over de onderste helften van de broodjes.

Stap 2

Verhit een droge koekenpan en bak de 2 belegde broodhelften op de vleeskant in ca. 10 min. gaar. Druk tijdens het bakken het brood goed aan, zodat de burgers lekker lichtbruin en gaar worden.

Stap 3

Leg alle broodhelften op de met bakpapier beklede bakplaat en beleg het vlees met de plakken cheddar. Zet ca. 4 min. onder de ovengrill tot de kaas is gesmolten.

Stap 4

Beleg de burgerhelften met augurk, ui, sla, tomaat en saus. Dek af met de bovenste broodhelften.

Voedingswaarden

Energie682 kcal
Vetten26 g
waarvan: verzadigd vet11 g
Koolhydraten79 g
waarvan: suikers0 g
Vezels6 g
Eiwitten30 g
Zout4.1 g

Trefwoorden

vleesbrooddoordeweekklein huishouden

Tips

Lekker met een frisse salade van ijsbergsla, komkommer, Amsterdamse ui, radijs en naturel dressing (fles).

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.