Paasrepen

  • gemiddeld
  • 20 minuten
  • nagerecht
Paasrepen

Ingrediënten

8 stukken

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Bekleed de vorm met een dubbele laag vershoudfolie. Smelt alle gehakte chocolade met de boter en stroop in een kom boven een pan kokend water (au bain-marie). Roer af en toe door.

Stap 2

Schep de marshmallows en de bisuitjes door de gesmolten chocolade. Verdeel het lauwwarme chocolademengsel over het folie in de bakvorm en strijk het oppervlak niet te glad.

Stap 3

Halveer wat paaseitjes en druk ze met de chocoladesnoepjes in het chocolademengsel. Zet minimaal 3 uur of 1 nacht in de koelkast. Snijd de chocolade voor het serveren in circa 8 repen.

Voedingswaarden

Energie575 kcal
Vetten32 g
waarvan: verzadigd vet19 g
Koolhydraten64 g
waarvan: suikers0 g
Vezels4 g
Eiwitten7 g
Zout0.3 g

Trefwoorden

familieweekendpasenspeciale dagenlentefeestjekinderenhigh teaklein gebakkinderfeestjetraktaties

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.