Ovengnocchi met tomaat, spinazie en mozzarella

Spinazie à la crème is een must voor in je vriezer. Lekker in heel veel gerechten, zoals in dit Italiaanse eenpansgerecht.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 15 minuten
  • hoofdgerecht
Ovengnocchi met tomaat, spinazie en mozzarella

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit de olie in de ovenbestendige braadpan en fruit de ui 3 min. Voeg de laatste min. de knoflook toe. Voeg het gehakt toe en bak in 5 min. rul. Breng op smaak met zout en peper.

Stap 2

Voeg de bladspinazie toe en laat al roerend ontdooien. Voeg eenmaal ontdooid de tomatensaus en gnocchi toe. Roer goed door en verwarm tot het kookpunt. Verdeel de mozzarella over de bovenkant.

Stap 3

Bak de tomatengnocchi ca. 20 min. in de voorverwarmde oven tot de gnocchi gaar is en de mozzarella mooi gesmolten. Garneer met de basilicum.

Voedingswaarden

Energie698 kcal
Vetten32 g
waarvan: verzadigd vet16 g
Koolhydraten64 g
waarvan: suikers0 g
Vezels7 g
Eiwitten35 g
Zout3.9 g

Trefwoorden

vleesdoordeweekovengerechtovenschotel

Tips

We nemen geen blad voor de mond: de bladspinazie à la crème van Iglo is een must voor in je vriezer. Lekker in heel veel gerechten, zoals in dit Italiaanse eenpansgerecht.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.