Biefstuk in donkere koffiemarinade
Met dit recept maak je sowieso indruk. Lekker met broccoli en aardappeltjes!
- 4 personen
- gemiddeld
- 20 minuten
- hoofdgerecht
Ingrediënten
Pre-voorbereiding
Meng alle ingrediënten voor de marinade in een kom. Voeg het vlees toe aan de marinade en laat afgedekt minimaal 4 uur marineren in de koelkast.
Bereidingswijze
Stap 1
Laat het vlees circa 30 minuten voor het bereiden op kamertemperatuur komen. Kook de krieltjes circa 10 minuten en giet ze af. Verwarm intussen de oven voor op 200ºC.
Stap 2
Schep de krieltjes in een ovenschaal, besprenkel met de olijfolie, leg de knoflook erbij en bestrooi met de tijm, zout en peper. Bak de krieltjes in de oven in circa 30 minuten goudbruin.
Stap 3
Kook de broccoli in circa 5 minuten beetgaar. Neem het vlees uit de marinade en dep droog met keukenpapier.
Stap 4
Verhit een grillpan op een hoge stand en gril het vlees in circa 4 minuten rondom goudbruin. Bestrooi met zout en peper en laat even rusten onder aluminiumfolie.
Stap 5
Snijd het vlees in plakken en serveer met de broccoli en krieltjes.