Oranje gevulde eitjes

Gevulde eitjes zijn oud, maar goud! Bovendien vallen ze bij iedereen in de smaak, van jong tot oud. Ga los met verschillende kruiden en specerijen en kies jouw lievelingsrecept.

  • gemiddeld
  • 20 minuten
  • klein gerecht
Oranje gevulde eitjes

Ingrediënten

12 stukken

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de eieren in 9 minuten hard. Halveer ze en schep de eidooiers in een kom. Houd de eiwitten voorzichtig apart. Breng de kurkuma, azijn en 4 eetlepels water aan de kook. Schakel de warmtebron uit, leg de eiwitten erin en laat afkoelen in de koelkast.

Stap 2

Bereid intussen de vulling. Prak de eidooiers fijn met mayonaise, paprikapoeder en ketchup. Stop in de spuitzak. Neem de eiwitten uit het vocht en dep droog met keukenpapier. Spuit de vulling in de holtes van de eiwitten en garneer met peterselie.

Voedingswaarden

Geen voedingswaarden beschikbaar

Trefwoorden

familiespeciale dagenklaar in 20 minutenfeestjevegetarischborrelhapjeborrelgrote groep

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.