Ontbijtcrumble
Start de dag feestelijk met een ontbijtcrumble! Eenvoudig om te maken en het perfecte ontbijt om de dag goed te beginnen. Bekijk het recept hier.
- 4 personen
- gemiddeld
- 30 minuten
- nagerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Wel de dadels in lauwwarm water tot ze iets zachter zijn. Mix de dadels daarna één voor één in de keukenmachine tot een pasta. Voeg vervolgens de noten toe en mix tot een grof geheel. Roer de havermout erdoor.
Stap 2
Schep de helft van de crumble in de ovenschaaltjes en druk licht aan. Maal de helft van de appels en de peren in de keukenmachine tot een moes. Schenk deze moes in een kom en roer vervolgens de overige blokjes appel en peer, de kaneel en rozijnen erdoor.
Stap 3
Verdeel deze appel-perenvulling over de ovenschaaltjes en bestrooi met de overige crumble. Zet de schaaltjes circa 20 minuten in de oven, tot de crumble knapperig is. Serveer met de yoghurt en naar smaak een beetje honing.