Omelet met tonijn, crème fraiche & veldsla

Heb je nog eieren over? Maak dit makkelijke omelet recept met tonijn. Lekker als vullende lunch of snelle avondmaaltijd!

  • 1 personen
  • eenvoudig
  • 15 minuten
  • hoofdgerecht
Omelet met tonijn, crème fraiche & veldsla

Ingrediënten

1 persoon

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Klop de eieren los met de crème fraîche, 1 el water, peper en zout. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak een omelet van het eimengsel. Houd afgedekt warm.

Stap 2

Verhit de rest van de olie in de koekenpan en bak de soepgroente met de Provençaalse kruiden 3 min. op een middelhoge stand. Voeg de linzen en tonijn met de olie toe en verwarm al omscheppend mee. Breng op smaak met zout en peper.

Stap 3

Leg de omelet op een bord, schep de vulling erop en klap dubbel. Serveer met de veldsla.

Voedingswaarden

Energie676 kcal
Vetten50 g
waarvan: verzadigd vet14 g
Koolhydraten17 g
waarvan: suikers0 g
Vezels7 g
Eiwitten36 g
Zout1.8 g

Trefwoorden

doordeweekvisomelet

Tips

Voeg voor een extra rijke omelet 50 g verkruimelde feta toe en laat voor een vegetarische variant de tonijn vervolgens weg.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.