Nacho's met mais en jalapeño

Er gaat niets boven nacho’s uit de oven: krokante chips met een flinke laag kaas. Top ze met extra lekkere toppings zoals mais, jalapeñopepers, room en kaas en de borrelavond kan beginnen!

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 10 minuten
  • voorgerecht
Nacho's met mais en jalapeño

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180ºC. Spreid de tortillachips uit over de ovenschaal of bakplaat. Snijd de tomaten in partjes en verwijder de zaadlijsten.

Stap 2

Bestrooi de tortillachips met de tomaat, mais, kaas en ringetjes jalapeño. Gratineer hoog in de oven tot de kaas net gesmolten is. Serveer de nacho's warm. Bestrooi met de bosui en garneer met een schep room en de koriander.

Voedingswaarden

Energie615 kcal
Vetten33 g
waarvan: verzadigd vet17 g
Koolhydraten59 g
waarvan: suikers0 g
Vezels5 g
Eiwitten17 g
Zout1.9 g

Trefwoorden

familieweekendklaar in 20 minutenfeestjeZonder vlees of visvegetarischborrelhapjeborrelovengerechtleftoversnacho

Tips

Deze nacho's zijn ook lekker met een topping van rul gebakken gehakt met komijn, gerookt paprikapoeder en geraspte mozzarella.Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.