Naan met gegrilde aubergine en mango-sesamsaus
Naast de standaard pizzabodem kun je veel meer deegsoorten beleggen als pizza. Wat dacht je van naan? Deze vegetarische pizza is ideaal als lunch of snack!
- 4 personen
- gemiddeld
- 25 minuten
- hoofdgerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Bestrooi de aubergineplakken met zout en laat 10 minuten staan. Meng de ingrediënten voor de saus. Voeg een klein scheutje sinaasappelsap of water toe als de saus te dik is. Meng 2 eetlepels olijfolie met de komkommer, tomaat, bosui en citroensap.
Stap 2
Verwarm de oven voor op 200°C. Dep de aubergineplakken droog met keukenpapier. Bestrijk ze met olijfolie en rooster 3-4 minuten in een hete grillpan. Verwarm de naan 5-7 minuten in de oven. Bestrijk ze met een beetje saus. Verdeel de aubergine erover met daarop het komkommermengsel. Bestrooi met de peterselie. Serveer de rest van de saus apart erbij.