Naan met gegrilde aubergine en mango-sesamsaus

Naast de standaard pizzabodem kun je veel meer deegsoorten beleggen als pizza. Wat dacht je van naan? Deze vegetarische pizza is ideaal als lunch of snack!

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 25 minuten
  • hoofdgerecht
Naan met gegrilde aubergine en mango-sesamsaus

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Bestrooi de aubergineplakken met zout en laat 10 minuten staan. Meng de ingrediënten voor de saus. Voeg een klein scheutje sinaasappelsap of water toe als de saus te dik is. Meng 2 eetlepels olijfolie met de komkommer, tomaat, bosui en citroensap.

Stap 2

Verwarm de oven voor op 200°C. Dep de aubergineplakken droog met keukenpapier. Bestrijk ze met olijfolie en rooster 3-4 minuten in een hete grillpan. Verwarm de naan 5-7 minuten in de oven. Bestrijk ze met een beetje saus. Verdeel de aubergine erover met daarop het komkommermengsel. Bestrooi met de peterselie. Serveer de rest van de saus apart erbij.

Voedingswaarden

Energie650 kcal
Vetten27 g
waarvan: verzadigd vet4 g
Koolhydraten84 g
waarvan: suikers0 g
Vezels13 g
Eiwitten15 g
Zout1.7 g

Trefwoorden

doordeweekZonder vlees of vissandwichgroentepizza

Tips

Vervang de peterselie in dit recept door koriander.Meng 1 fijngehakte rode peper door de mango-sesamsaus in plaats van chilipoeder.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.