Monchoutaart met kersen
- 8 personen
- eenvoudig
- 25 minuten
- nagerecht
Ingrediënten
8 personen
Bereidingswijze
Stap 1
Klop de slagroom met de slagroom- versteviger en vanillesuiker lobbig. Voeg de monchou met de basterdsuiker toe en mix kort op de laagste stand.
Stap 2
Neem de bakvorm uit de koelkast en verdeel het roomkaasmengsel gelijkmatig erover. Laat de taart minimaal 2 uur opstijven in de koelkast. Verdeel het vlaaifruit over de taart en bewaar tot het serveren in de koelkast.
Voedingswaarden
Energie520 kcal
Vetten32 g
waarvan: verzadigd vet20 g
Koolhydraten54 g
waarvan: suikers0 g
Vezels1 g
Eiwitten4 g
Zout0.4 g
Tips
Gebruik in dit monchoutaart met kersen recept ook eens speculaasjes of tarwebiscuits voor de bodem.Vervang de kersenvulling op deze monchoutaart ook eens door vlaaifruit aardbeien of garneer de taart met schijfjes perzik.