Monchoutaart met kersen

  • 8 personen
  • eenvoudig
  • 25 minuten
  • nagerecht
Monchoutaart met kersen

Ingrediënten

8 personen

Bereidingswijze

Stap 1

Klop de slagroom met de slagroom- versteviger en vanillesuiker lobbig. Voeg de monchou met de basterdsuiker toe en mix kort op de laagste stand.

Stap 2

Neem de bakvorm uit de koelkast en verdeel het roomkaasmengsel gelijkmatig erover. Laat de taart minimaal 2 uur opstijven in de koelkast. Verdeel het vlaaifruit over de taart en bewaar tot het serveren in de koelkast.

Voedingswaarden

Energie520 kcal
Vetten32 g
waarvan: verzadigd vet20 g
Koolhydraten54 g
waarvan: suikers0 g
Vezels1 g
Eiwitten4 g
Zout0.4 g

Trefwoorden

weekendfeestjegebaktaartcheesecake

Tips

Gebruik in dit monchoutaart met kersen recept ook eens speculaasjes of tarwebiscuits voor de bodem.Vervang de kersenvulling op deze monchoutaart ook eens door vlaaifruit aardbeien of garneer de taart met schijfjes perzik.

Cookies en Poiesz

Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Functionele cookies zijn nodig voor een goede werking van de website. Wilt u weten hoe we met privacy omgaan? Zie ons privacy statement.