Monchoutaart met kersen

Een makkelijke taart waar je geen oven voor nodig hebt: monchoutaart! Deze taart is op verjaardagen altijd een topper.

  • 8 personen
  • eenvoudig
  • 25 minuten
  • nagerecht
Monchoutaart met kersen

Ingrediënten

8 personen

Pre-voorbereiding

Bekleed de bodem van de ingevette springvorm met bakpapier. Smelt de boter en meng de koekkruimels erdoor. Verdeel dit mengsel over de bodem van de springvorm en druk aan met de achterkant van een vochtige lepel. Zet de vorm 30 minuten in de koelkast.

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Klop de slagroom met de slagroom- versteviger en vanillesuiker lobbig. Voeg de monchou met de basterdsuiker toe en mix kort op de laagste stand.

Stap 2

Neem de bakvorm uit de koelkast en verdeel het roomkaasmengsel gelijkmatig erover. Laat de taart minimaal 2 uur opstijven in de koelkast. Verdeel het vlaaifruit over de taart en bewaar tot het serveren in de koelkast.

Voedingswaarden

Energie520 kcal
Vetten32 g
waarvan: verzadigd vet20 g
Koolhydraten54 g
waarvan: suikers0 g
Vezels1 g
Eiwitten4 g
Zout0.4 g

Trefwoorden

weekendfeestjegebaktaartcheesecake

Tips

Gebruik in dit monchoutaart met kersen recept ook eens speculaasjes of tarwebiscuits voor de bodem.Vervang de kersenvulling op deze monchoutaart ook eens door vlaaifruit aardbeien of garneer de taart met schijfjes perzik.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.