Monchoutaart met kersen
Een makkelijke taart waar je geen oven voor nodig hebt: monchoutaart! Deze taart is op verjaardagen altijd een topper.
- 8 personen
- eenvoudig
- 25 minuten
- nagerecht
Ingrediënten
Pre-voorbereiding
Bekleed de bodem van de ingevette springvorm met bakpapier. Smelt de boter en meng de koekkruimels erdoor. Verdeel dit mengsel over de bodem van de springvorm en druk aan met de achterkant van een vochtige lepel. Zet de vorm 30 minuten in de koelkast.
Bereidingswijze
Stap 1
Klop de slagroom met de slagroom- versteviger en vanillesuiker lobbig. Voeg de monchou met de basterdsuiker toe en mix kort op de laagste stand.
Stap 2
Neem de bakvorm uit de koelkast en verdeel het roomkaasmengsel gelijkmatig erover. Laat de taart minimaal 2 uur opstijven in de koelkast. Verdeel het vlaaifruit over de taart en bewaar tot het serveren in de koelkast.