Mini-pizzas

Kant-en-klaar pizzadeeg is altijd handig om in huis te hebben. Zo maak je in een handomdraai deze mini pizza’s met tomatensaus en lekkere toppings.

  • eenvoudig
  • 10 minuten
  • klein gerecht
Mini-pizzas

Ingrediënten

4 stukken

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd of steek met een breed glas circa 4 cirkels uit het pizzadeeg en bestrijk met de tomatensaus. Verdeel de kaas erover.

Stap 2

Bak de pizza's in de oven in circa 10 minuten gaar met een goudbruine korst.

Stap 3

Verdeel de overige ingrediënten erover. Snijd de pizza's naar wens in puntjes.

Voedingswaarden

Energie335 kcal
Vetten13 g
waarvan: verzadigd vet6 g
Koolhydraten39 g
waarvan: suikers0 g
Vezels2 g
Eiwitten15 g
Zout2.7 g

Trefwoorden

familieweekendspeciale dagenkerstklaar in 20 minutenZonder vlees of visvegetarischborrelhapjeborreloud & nieuwpizza

Tips

Als je voor deze mini-pizza's een glas met een wat kleinere doorsnede gebruikt, kun je nog veel meer mini-pizza's uit een rol pizzadeeg halen. Houd die kleinere pizzaatjes wel goed in de gaten tijdens het bakken in de oven, de dunne rand kan snel verbranden. Varieer met de toppings en deel zo steeds weer een ander borrelhapje uit aan je gasten.Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.