Mini meatloafs met geroosterde tomaatjes en gnocchi

Geef gehakt een luxe make-over! Met de geroosterde tomaatjes is het direct kerst op je bord.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 15 minuten
  • hoofdgerecht
Mini meatloafs met geroosterde tomaatjes en gnocchi

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180°C. Doe het gehakt, de kaas, prei en paneermeel in een kom. Klop de eieren los, voeg 1½ ei toe (de rest van het ei wordt niet gebruikt) en kneed door. Verdeel in 4 porties en vorm tot gehaktbroodjes. Leg in het midden op de bakplaat en beleg elk meatloaf met 2 plakjes pancetta. Rooster in ca. 45 min. in het midden van de oven lichtbruin en gaar.

Stap 2

Neem de bakplaat na 20 min. uit de oven en verdeel de gnocchi en tomaatjes rondom de meatloafs. Besprenkel met de olie en breng op smaak met zout en peper. Rooster nog 25 min.

Stap 3

Verwarm intussen de pastasaus op een lage stand. Serveer de meatloafs met de gnocchi, tomaatjes en pastasaus.

Voedingswaarden

Energie1148 kcal
Vetten68 g
waarvan: verzadigd vet27 g
Koolhydraten63 g
waarvan: suikers0 g
Vezels6 g
Eiwitten68 g
Zout11 g

Trefwoorden

vleesfamiliespeciale dagenkerstwinterovengerecht

Tips

Zo gaat gehakt van een budgetfavoriet naar een onverwachte kerstfavoriet! Wil je het nog wat voordeliger? Vervang dan de pancetta door ontbijtspek.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.