Mini meatloafs met geroosterde tomaatjes en gnocchi
Geef gehakt een luxe make-over! Met de geroosterde tomaatjes is het direct kerst op je bord.
- 4 personen
- eenvoudig
- 15 minuten
- hoofdgerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Doe het gehakt, de kaas, prei en paneermeel in een kom. Klop de eieren los, voeg 1½ ei toe (de rest van het ei wordt niet gebruikt) en kneed door. Verdeel in 4 porties en vorm tot gehaktbroodjes. Leg in het midden op de bakplaat en beleg elk meatloaf met 2 plakjes pancetta. Rooster in ca. 45 min. in het midden van de oven lichtbruin en gaar.
Stap 2
Neem de bakplaat na 20 min. uit de oven en verdeel de gnocchi en tomaatjes rondom de meatloafs. Besprenkel met de olie en breng op smaak met zout en peper. Rooster nog 25 min.
Stap 3
Verwarm intussen de pastasaus op een lage stand. Serveer de meatloafs met de gnocchi, tomaatjes en pastasaus.