Mini-flammkuchen met brie

Deze makkelijke mini-flammkuchen maken de borrel compleet. Ideaal om te delen tijdens knusse winteravonden.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 15 minuten
  • bijgerecht
Mini-flammkuchen met brie

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 220°C.

Stap 2

Rol 1 rol flammkuchendeeg (koelvers, 260 g) met het bakpapier uit op de bakplaat.

Stap 3

Prik met een vork gaatjes in het deeg. Snijd het deeg in 12 vierkantjes en verdeel ze over de bakplaat.

Stap 4

Snijd het deeg in 12 vierkantjes en verdeel ze over de bakplaat.

Stap 5

Snijd 1 ui in dunne ringen en 160 g brie in plakjes en verdeel over het deeg.

Stap 6

Bak de miniflammkuchen in de oven in 12 min. goudgeel en knapperig.

Stap 7

Leg ze op een schaal en garneer met 50 g rucola.

Voedingswaarden

Energie371 kcal
Vetten18 g
waarvan: verzadigd vet9 g
Koolhydraten37 g
waarvan: suikers0 g
Vezels3 g
Eiwitten19 g
Zout1.1 g

Trefwoorden

weekendvegetarischtapasborrelhapjeborrelgrote groepflammkuchenkaas

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.