Mini-flammkuchen met brie
Deze makkelijke mini-flammkuchen maken de borrel compleet. Ideaal om te delen tijdens knusse winteravonden.
- 4 personen
- eenvoudig
- 15 minuten
- bijgerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220°C.
Stap 2
Rol 1 rol flammkuchendeeg (koelvers, 260 g) met het bakpapier uit op de bakplaat.
Stap 3
Prik met een vork gaatjes in het deeg. Snijd het deeg in 12 vierkantjes en verdeel ze over de bakplaat.
Stap 4
Snijd het deeg in 12 vierkantjes en verdeel ze over de bakplaat.
Stap 5
Snijd 1 ui in dunne ringen en 160 g brie in plakjes en verdeel over het deeg.
Stap 6
Bak de miniflammkuchen in de oven in 12 min. goudgeel en knapperig.
Stap 7
Leg ze op een schaal en garneer met 50 g rucola.