Mexicaanse wraps met vegetarisch gehakt

Wraps met gehakt zijn altijd een goed idee! Maak ze eens vegetarisch met vegetarisch gehakt. Heerlijk met zelfgemaakte guacamole.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 20 minuten
  • hoofdgerecht
Mexicaanse wraps met vegetarisch gehakt

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verhit de zonnebloemolie in een hapjespan. Bak hierin het vega gehakt, de ui, knoflook en paprika's circa 5 minuten. Voeg de tacokruiden en 100 ml water toe. Schep alles goed door elkaar en laat een paar minuten zachtjes koken.

Stap 2

Meng de mais en bonen door de groenten en warm alles een paar minuten goed door. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul de wraps met de ijsbergsla, vulling en geraspte kaas. Rol op en vouw dicht.

Voedingswaarden

Energie680 kcal
Vetten26 g
waarvan: verzadigd vet8 g
Koolhydraten72 g
waarvan: suikers0 g
Vezels16 g
Eiwitten31 g
Zout4.7 g

Trefwoorden

familiedoordeweekklaar in 20 minutenZonder vlees of visvegetarischwraps, rolletjes & taco's

Tips

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.