Mexicaanse nacho-schotel

Heel fijn voor als je niet zo’n zin hebt om te koken. Deze nachoschotel is super makkelijk en snel klaar. Ook lekker als warme snack tijdens de borrel.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 20 minuten
  • klein gerecht
Mexicaanse nacho-schotel

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200ºC. Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook 2-3 minuten. Voeg het gehakt en de tacokruiden toe en bak het gehakt in 10 minuten rul.

Stap 2

Verdeel de chips in een niet te dikke laag over een bakplaat of grote ovenschaal. Verdeel het gehaktmengsel en de tomaat erover. Bestrooi met de bosui en kaas. Zet circa 10 minuten in het midden van de oven, tot de kaas gesmolten is.

Stap 3

Meng de zure room met de avocado en chilipoeder en serveer bij de schotel.

Voedingswaarden

Energie870 kcal
Vetten62 g
waarvan: verzadigd vet27 g
Koolhydraten40 g
waarvan: suikers0 g
Vezels6 g
Eiwitten34 g
Zout1.4 g

Trefwoorden

vleesfamilieweekendkinderenborrelovengerechtovenschotel

Tips

Wil je dit recept als hoofdgerecht eten? Breid het gehaktmengsel dan uit met kidneybonen.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.