Mexicaanse gehaktwraps met guacamole

Wraps vallen altijd in de smaak! Maak eens deze Mexicaanse wraps met gehakt en zelfgemaakte guacamole.

  • gemiddeld
  • 25 minuten
  • hoofdgerecht
Mexicaanse gehaktwraps met guacamole

Ingrediënten

6 stukken

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Halveer voor de guacamole de avocado's, verwijder de pitten, schep het vruchtvlees uit de schil en prak fijn. Meng de rest van de ingrediënten erdoor en zet in de koelkast.

Stap 2

Bestrijk de tortillawraps met de helft van de tacosaus. Verhit een scheutje olijfolie en bak hierin het gehakt, de tomatenpuree, tacokruiden, paprika en ui 5-6 minuten. Schep de kidneybonen erdoor.

Stap 3

Verwarm de ovengrill voor. Schep op elke wrap een paar lepels van het gehaktmengsel. Rol de wraps op en leg ze naast elkaar in een ovenschaal. Bestrijk met de rest van de tacosaus en bestrooi met de kaas. Zet de wraps niet te dicht onder de ovengrill, tot de kaas goudbruin en gesmolten is. Serveer met de guacamole.

Voedingswaarden

Energie550 kcal
Vetten33 g
waarvan: verzadigd vet11 g
Koolhydraten34 g
waarvan: suikers0 g
Vezels10 g
Eiwitten24 g
Zout2.1 g

Trefwoorden

vleesfamiliedoordeweekwraps, rolletjes & taco's

Tips

Vervang de kidneybonen in dit recept door mais.Neem chilisaus in plaats van tacosaus voor meer pit.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.