Mexicaanse gehaktwraps met guacamole
Wraps vallen altijd in de smaak! Maak eens deze Mexicaanse wraps met gehakt en zelfgemaakte guacamole.
- gemiddeld
- 25 minuten
- hoofdgerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Halveer voor de guacamole de avocado's, verwijder de pitten, schep het vruchtvlees uit de schil en prak fijn. Meng de rest van de ingrediënten erdoor en zet in de koelkast.
Stap 2
Bestrijk de tortillawraps met de helft van de tacosaus. Verhit een scheutje olijfolie en bak hierin het gehakt, de tomatenpuree, tacokruiden, paprika en ui 5-6 minuten. Schep de kidneybonen erdoor.
Stap 3
Verwarm de ovengrill voor. Schep op elke wrap een paar lepels van het gehaktmengsel. Rol de wraps op en leg ze naast elkaar in een ovenschaal. Bestrijk met de rest van de tacosaus en bestrooi met de kaas. Zet de wraps niet te dicht onder de ovengrill, tot de kaas goudbruin en gesmolten is. Serveer met de guacamole.