Matze met chocolade en sprinkles

  • eenvoudig
  • 10 minuten
  • lunch
Matze met chocolade en sprinkles

Ingrediënten

40 stukken

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Smelt de pure chocolade au bain-marie in een hittebestendige kom boven een pan met een laag kokend water. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt. Roer regelmatig door tot de chocolade gesmolten is.

Stap 2

Dip elke toast voor de helft in de chocolade en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Strooi de strooi pret eroverheen en versier de toastjes naar eigen keuze met de suikeroogjes. Laat de chocolade drogen.

Voedingswaarden

Geen voedingswaarden beschikbaar

Trefwoorden

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.