Mangosalade
Geef je salade een twist en maak er een Thaise mangosalade met taugé, rode peper en koriander van. Perfect als bijgerecht!
- 4 personen
- eenvoudig
- 20 minuten
- bijgerecht
Ingrediënten
4 personen
Bereidingswijze
Stap 1
Besprenkel de mango met de helft van het limoensap en meng met de rest van de ingrediënten voor de salade, behalve de sjalotjes en pinda's, in een kom.
Stap 2
Meng de ingrediënten voor de dressing met de rest van het limoensap en schep door de salade. Bestrooi de salade met de sjalotjes en pinda's.
Voedingswaarden
Energie305 kcal
Vetten15 g
waarvan: verzadigd vet3 g
Koolhydraten31 g
waarvan: suikers0 g
Vezels5 g
Eiwitten7 g
Zout0.9 g
Tips
Vervang in dit recept de pinda's door cashewnoten.Deze mangosalade kun je ook bestrooien met munt in plaats van basilicum.