Mango-muntsiroop

Zelf siroop maken? Dat doe je met slechts een paar ingrediënten. Maak deze mango siroop met bevroren mangostukjes, suiker, munt en limoen.

  • eenvoudig
  • 15 minuten
  • tussendoortje
Mango-muntsiroop

Ingrediënten

1 stuk

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Breng de bevroren mangostukjes met de suiker en 200 ml water aan de kook. Roer af en toe zodat de suiker oplost. Voeg de munt toe en laat 15 minuten trekken op een lage stand.

Stap 2

Verwijder de takjes munt en pureer de siroop met een staafmixer. Duw de puree met een pollepel door een fijne zeef en vang het sap op. Voeg het limoensap toe en laat helemaal afkoelen.

Stap 3

Bewaar de mango-muntsiroop in een schone fles. Meng voor het serveren 1 deel siroop met 5 delen water.

Voedingswaarden

Geen voedingswaarden beschikbaar

Trefwoorden

familie

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.