Mango-frambozen-ijsthee

Je eigen ijsthee maken? Probeer eens ijsthee met een twist. Deze is extra zomers door er mango en frambozen aan toe te voegen.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 15 minuten
  • drankje
Mango-frambozen-ijsthee

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Schenk het water over de theezakjes in een grote kan. Laat 30 min. trekken en afkoelen. Verwijder de zakjes.

Stap 2

Pureer intussen met de staafmixer de mango met de frambozensiroop. Roer de fruitpuree door de afgekoelde thee en zet minimaal 1 uur in de koelkast.

Stap 3

Roer de ijsblokjes en frambozen door de ijsthee en serveer.

Voedingswaarden

Energie108 kcal
Vetten0 g
waarvan: verzadigd vet0 g
Koolhydraten25 g
waarvan: suikers0 g
Vezels2 g
Eiwitten1 g
Zout0 g

Trefwoorden

weekendzomerkoude dranken

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.