Mango caprese met pestodressing

Geef caprese een exotische twist met mango. Weer eens wat anders dan rood, groen en wit!

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 10 minuten
  • voorgerecht
Mango caprese met pestodressing

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Snijd de mozzarella in plakjes. Schil de mango en snijd het vruchtvlees van de pit en vervolgens in plakjes.

Stap 2

Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten goudgeel en schud ze op een bord. Verdun de pesto met de olijfolie tot een dressing.

Stap 3

Leg de mozzarella en mango afwisselend en dakpansgewijs op 4 borden. Verdeel er de pestodressing over. Bestrooi met de pijnboompitten, blaadjes van de takjes basilicum en peper naar smaak.

Voedingswaarden

Energie316 kcal
Vetten24 g
waarvan: verzadigd vet9 g
Koolhydraten11 g
waarvan: suikers0 g
Vezels2 g
Eiwitten13 g
Zout0.4 g

Trefwoorden

familiespeciale dagenkerstvegetarischwinter

Tips

Is je mango toch nog niet rijp genoeg? Doe ‘m in een papieren zak met een rijpe banaan erbij, dan is-ie na 1 tot 2 dagen perfect rijp.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.