Makkelijke ijstaart

Deze makkelijke ijstaart oogt als een luxe dessert en smaakt zó lekker dat niemand van je gasten zal geloven hoe snel je dit lekkere kerstdessert klaar hebt gemaakt.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 15 minuten
  • nagerecht
Makkelijke ijstaart

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Laat de bosvruchten ontdooien en vang het vocht op. Houd wat bosvruchten apart voor de garnering.

Stap 2

Schep de rest van de vruchten met wat van het sap en de geschaafde chocolade in laagjes door het ijs. Vul de met bakpapier of vershoudfolie beklede vorm ermee en zet minimaal 3 uur afgedekt in de diepvries.

Stap 3

Steek de ijstaart los en haal deze uit de vorm. Garneer met de bosvruchten en naar wens met kerstchocolade.

Voedingswaarden

Energie315 kcal
Vetten17 g
waarvan: verzadigd vet10 g
Koolhydraten34 g
waarvan: suikers0 g
Vezels3 g
Eiwitten5 g
Zout0.2 g

Trefwoorden

familieweekendspeciale dagenkerstijs

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.