Macedonia di pesche

Italiaanser krijg je het niet: Macedonia (fruitsalade) di pesche is een perzik dessert met slagroom en amandellikeur.

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 15 minuten
  • nagerecht
Macedonia di pesche

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Snijd het vruchtvlees van de perziken en nectarines in partjes. Meng het fruit en voeg het limoensap, 4 eetlepels suiker en de basilicumblaadjes toe. Meng kort en laat minimaal 15 minuten marineren.

Stap 2

Klop de slagroom lobbig met de amandellikeur en 2 eetlepels suiker. Schep het fruit met het vocht in coupes of (cocktail) glazen en maak af met de slagroom.

Voedingswaarden

Geen voedingswaarden beschikbaar

Trefwoorden

zomerHeld van de maand

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.