Latkes met gerookte zalm en bieslookroom

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 20 minuten
  • voorgerecht
Latkes met gerookte zalm en bieslookroom

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Rasp de aardappels fijn en knijp zo veel mogelijk vocht eruit. Meng met de ui, het ei en paneermeel.

Stap 2

Vorm kleine platte burgertjes van het aardappelmengsel. Verhit de zonnebloemolie in een grote koekenpan en bak hierin de latkes aan beide kanten goudbruin.

Stap 3

Meng de zure room met de bieslook. Serveer de latkes direct met de zalm en bieslookroom.

Voedingswaarden

Energie395 kcal
Vetten28 g
waarvan: verzadigd vet6 g
Koolhydraten22 g
waarvan: suikers0 g
Vezels2 g
Eiwitten12 g
Zout1 g

Trefwoorden

familieontbijtbrunchkerstklaar in 20 minutenvisoud & nieuw

Tips

Om de aardappel echt goed te laten binden kun je nog een extra ei toevoegen aan het mengsel. Bak de latkes vervolgens krokant in voldoende en goed hete olie en serveer als ontbijt, voorgerecht of hapje.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.