Lasagnerolletjes met ham en spinazie
Geniet van lasagne met een voorjaarstwist. Rol de lasagnebladen op en serveer ze als rolletjes in een ovenschaal.
- 4 personen
- gemiddeld
- 20 minuten
- hoofdgerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Verhit een droge koekenpan en laat de spinazie handje voor handje slinken. Doe in een vergiet en druk er met een lepel zoveel mogelijk vocht uit. Breng op smaak met nootmuskaat, zout en peper.
Stap 2
Meng de Italiaanse kruiden met zout en peper door de mascarpone. Schenk de tomatensaus in een ovenschaal.
Stap 3
Halveer de lasagnebladen in de lengte. Besmeer met mascarpone en beleg met wat spinazie en ham. Rol op zonder te veel te drukken en zet de rolletjes met de snijkant boven naast elkaar in de ovenschaal.
Stap 4
Bestrooi met de kaas en bak circa 30 min. in het midden van de oven.