Lamskoteletjes met rozemarijn op aardappel-bosuipuree

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 30 minuten
  • hoofdgerecht
Lamskoteletjes met rozemarijn op aardappel-bosuipuree

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de aardappels met zout circa 20 minuten.

Stap 2

Dep de lamskoteletjes droog met keukenpapier. Meng de olie met de tijm, knoflook en mosterd en bestrijk het vlees ermee. Steek een takje rozemarijn door ieder koteletje.

Stap 3

Giet de aardappels af. Pureer ze met de boter en kookroom en breng op smaak met zout en peper. Schep de bosui erdoor en houd de puree warm.

Stap 4

Verhit een grillpan en rooster de lamskoteletjes 2-3 minuten per kant. Serveer het vlees op de puree. Lekker met tuinbonen.

Voedingswaarden

Energie725 kcal
Vetten50 g
waarvan: verzadigd vet22 g
Koolhydraten33 g
waarvan: suikers0 g
Vezels0 g
Eiwitten33 g
Zout0 g

Trefwoorden

vleespasenlente

Tips

Voeg aan de mosterd 1 theelepel honing toe.Vervang de rozemarijn in dit recept door 1 theelepel gedroogde Provençaalse kruiden.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.