Kruidige vegastoof met abrikozen

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 15 minuten
  • bijgerecht
Kruidige vegastoof met abrikozen

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verhit de olie in een stoofpan en fruit hierin de ui op een lage stand in circa 5 minuten zacht en kleverig. Voeg de knoflook en koolraap toe en roerbak een paar minuten mee.

Stap 2

Voeg de abrikozen, chilipeper en specerijen toe en giet de bouillon erbij. Breng aan de kook en laat afgedekt circa 10 minuten stoven op een lage stand.

Stap 3

Voeg de vegetarische stukjes toe en stoof nog 5 minuten. Bestrooi het gerecht met de peterselie en serveer direct.

Voedingswaarden

Energie280 kcal
Vetten7 g
waarvan: verzadigd vet1 g
Koolhydraten27 g
waarvan: suikers0 g
Vezels10 g
Eiwitten5 g
Zout2.3 g

Trefwoorden

familiedoordeweekvegetarischstoofgerechtherfstveganistisch

Tips

Vervang in dit recept de koolraap door blokjes geschilde knolselderij of winterwortel.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.