Kruidenboter stokbrood

Voeg kruidenboter toe aan een stokbrood en je hebt een simpel bijgerecht, maar dan smeuïg.

  • eenvoudig
  • 10 minuten
  • bijgerecht
Kruidenboter stokbrood

Ingrediënten

2 stukken

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd 2 baguettes (afbak) in sneetjes van 1 cm, maar snijd het brood niet helemaal door, zodat de sneetjes vast blijven zitten aan de onderkant.

Stap 2

Verdeel 100 g kruidenboter tussen de sneetjes. Leg de baguettes op een bakplaat met bakpapier en bak in 8-10 min. af.

Voedingswaarden

Energie350 kcal
Vetten12 g
waarvan: verzadigd vet7 g
Koolhydraten50 g
waarvan: suikers0 g
Vezels3 g
Eiwitten9 g
Zout1.1 g

Trefwoorden

familieweekendbrooddoordeweekvegetarischin de pauze (snack)herfst

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.