Kruiden-couscous met rozijnen

Zin in couscous? Dan is dit vegan couscous recept iets voor jou. Lekker makkelijk en zo klaar!

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 20 minuten
  • bijgerecht
Kruiden-couscous met rozijnen

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Bereid 275 g biologische couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd 2 teentjes knoflook en blaadjes van 3 takjes tijm, 1 takje munt en 2 takjes basilicum fijn.

Stap 2

Verhit 3 el olijfolie in een koekenpan. Fruit de knoflook en kruiden 1 min. op een lage stand. Schep de couscous en 3 el rozijnen erdoor en verwarm nog 1 min. Breng op smaak met zout en peper.

Voedingswaarden

Energie468 kcal
Vetten16 g
waarvan: verzadigd vet3 g
Koolhydraten62 g
waarvan: suikers0 g
Vezels2 g
Eiwitten8 g
Zout0.1 g

Trefwoorden

familiedoordeweekklaar in 20 minutenZonder vlees of visvegetarischcouscous

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.