Krokante schnitzelburger met caesarsalade

  • 2 personen
  • eenvoudig
  • 15 minuten
  • hoofdgerecht
Krokante schnitzelburger met caesarsalade

Ingrediënten

2 personen

Bereidingswijze

Stap 1

Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de kipschnitzels in circa 8 minuten rondom knapperig en goudbruin.

Stap 2

Trek intussen de slabladeren los van de krop, scheur ze eventueel iets kleiner en leg in een schaal. Verdeel de tomaatjes en komkommer erover en besprenkel met twee derde van de dressing. Schaaf krullen van de kaas boven de salade.

Stap 3

Neem de schnitzels uit de pan en laat de pan op de warmtebron staan. Snijd de hamburgerbroodjes open en leg ze met de snijkant in de koekenpan, tot ze een beetje goudbruin zijn.

Stap 4

Beleg de broodjes met wat salade en leg een kipschnitzel erop. Besprenkel met extra dressing naar smaak en serveer met de overige salade.

Voedingswaarden

Energie510 kcal
Vetten25 g
waarvan: verzadigd vet7 g
Koolhydraten38 g
waarvan: suikers0 g
Vezels4 g
Eiwitten32 g
Zout1.1 g

Trefwoorden

doordeweekklaar in 20 minutenburgerskipgroente

Tips

Maak van deze krokante schnitzelburger met caesarsalade een vegetarisch burger met een vega schnitzel.

Cookies en Poiesz

Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Functionele cookies zijn nodig voor een goede werking van de website. Wilt u weten hoe we met privacy omgaan? Zie ons privacy statement.