Koolsalade met selderij en appel
Zelfgemaakte koolsalade is het allerlekkerst. En het is helemaal niet moeilijk! Lekker bij de barbecue, als bijgerecht of bij een burger.
- 8 personen
- eenvoudig
- 10 minuten
- bijgerecht
Ingrediënten
8 personen
Bereidingswijze
Stap 1
Snijd de appels in partjes, verwijder het klokhuis en schil ze. Rasp grof. Laat de rauwkost uitlekken en vang het vocht op.
Stap 2
Meng de rauwkost, appel, spitskool, selderij, mayonaise en 4 eetl. vocht uit de pot tot een salade. Breng op smaak met zout en peper.
Voedingswaarden
Energie108 kcal
Vetten6 g
waarvan: verzadigd vet1 g
Koolhydraten9 g
waarvan: suikers0 g
Vezels3 g
Eiwitten3 g
Zout0.4 g
Tips
Je kunt de salade tot 2 dagen van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.