Kokos-visstoof met paprika en couscous

Met deze romige visstoof zet je in 20 minuten een tropisch gerecht op tafel. Kies zelf je favoriete vis of garnalen, en serveer met couscous.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 20 minuten
  • hoofdgerecht
Kokos-visstoof met paprika en couscous

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd intussen de paprika's in repen. Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de paprika 5 min. op een middelhoge stand. Schep regelmatig om. Breng op smaak met zout en peper.

Stap 2

Snijd de vis in stukken van 2 cm. Voeg de passata en kokosmelk toe aan de pan en breng aan de kook. Leg de vis in de saus en stoof 7 min. op een lage stand met het deksel schuin op de pan tot de vis gaar is.

Stap 3

Boen de citroen schoon en rasp de gele schil eraf. Pers 1 helft uit. Snijd de andere helft in partjes. Roer de couscous los en meng de rest van de olie, de citroenrasp en 2 el -sap erdoor. Breng op smaak met zout en peper.

Stap 4

Serveer de visstoof met de couscous en citroenpartjes.

Voedingswaarden

Energie737 kcal
Vetten36 g
waarvan: verzadigd vet18 g
Koolhydraten75 g
waarvan: suikers0 g
Vezels6 g
Eiwitten24 g
Zout2.5 g

Trefwoorden

familiedoordeweekklaar in 20 minutenvisstoofgerechtcouscous

Tips

Lekker met krulpeterselie of dille.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.