Kokos-visstoof met paprika en couscous
Met deze romige visstoof zet je in 20 minuten een tropisch gerecht op tafel. Kies zelf je favoriete vis of garnalen, en serveer met couscous.
- 4 personen
- eenvoudig
- 20 minuten
- hoofdgerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd intussen de paprika's in repen. Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de paprika 5 min. op een middelhoge stand. Schep regelmatig om. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 2
Snijd de vis in stukken van 2 cm. Voeg de passata en kokosmelk toe aan de pan en breng aan de kook. Leg de vis in de saus en stoof 7 min. op een lage stand met het deksel schuin op de pan tot de vis gaar is.
Stap 3
Boen de citroen schoon en rasp de gele schil eraf. Pers 1 helft uit. Snijd de andere helft in partjes. Roer de couscous los en meng de rest van de olie, de citroenrasp en 2 el -sap erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Serveer de visstoof met de couscous en citroenpartjes.