Knolselderijburgertjes met kikkererwten

Gourmetten kan net zo goed vegetarisch met deze vega burgers. Je maakt dit recept makkelijk van tevoren klaar. Zo hoef je alleen nog maar alle gerechtjes op tafel te zetten en doet je bezoek de rest.

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 25 minuten
  • klein gerecht
Knolselderijburgertjes met kikkererwten

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Maak de burgertjes van tevoren. Bak in 2 eetlepels olijfolie de wortel, knolselderij, bleekselderij, knoflook, zout, peper en ojasaus 3-­4 minuten. Schep in een kom en roer de pindakaas, ras el hanout en de kikkererwten erdoor. Maal alles grof met een staafmixer. Kneed 100 gram paneermeel erdoor en vorm kleine burger­tjes ervan. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verhit een beetje olijfolie in de pannetjes en bak de burgertjes tijdens circa 3 minuten per kant.

Voedingswaarden

Geen voedingswaarden beschikbaar

Trefwoorden

familieweekendspeciale dagenkerstvegetarischburgerswinterherfstfondue en gourmet

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.