Klassieke knolselderijremoulade

De perfecte manier om knolselderij rauw te eten, is door ‘m te verwerken in een remoulade. Perfect als lunch of serveer het bij wat aardappeltjes en een stukje vlees.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 15 minuten
  • bijgerecht
Klassieke knolselderijremoulade

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Snijd 300 g knolselderij in luciferreepjes en meng met het sap van 1 citroen, 2 el mayonaise en 2 tl mosterd.

Stap 2

Boen 1 groene appel schoon en snijd deze met schil in luciferreepjes.

Stap 3

Snipper 1 sjalot fijn en snijd 1 zoetzure augurk in kleine blokjes. Meng alles door de knolselderij.

Stap 4

Breng op smaak met 2 takjes fijngehakte peterselie, zout en peper.

Voedingswaarden

Energie93 kcal
Vetten5 g
waarvan: verzadigd vet0 g
Koolhydraten8 g
waarvan: suikers0 g
Vezels4 g
Eiwitten2 g
Zout0.4 g

Trefwoorden

weekendZonder vlees of visherfst

Tips

Laat de remoulade in 30 min. op smaak komen. De knolselderij wordt dan ook iets zachter.Schep reepjes gerookte zalm door de knolselderijremoulade en serveer als voorgerecht.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.