Kipcurry met paprika en flatbread
Maak een snelle kipcurry met paprika waarbij de saus vol smaak zit en de kip heerlijk mals blijft. Serveer met warm flatbread om in de saus te dippen.
- 4 personen
 - eenvoudig
 - 20 minuten
 - hoofdgerecht
 
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Snijd de paprika's in reepjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de paprika 1 min. op de middelhoge stand. Voeg de kipcurry toe en verwarm 10 min. Roer regelmatig door.
Stap 2
Kook intussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Verwarm de flatbreads volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de peterselie fijn.
Stap 3
Verdeel de rijst over diepe borden, schep de curry erbij. Drizzle de yoghurt over de curry en garneer met de peterselie. Serveer de curry met de flatbreads.