Kip tikka masala met bloemkoolrijst en flatbread

Zelf kip tikka masala maken? Deze kruidige kip tikka masala is een makkelijke en snelle maaltijd voor doordeweeks.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 20 minuten
  • hoofdgerecht
Kip tikka masala met bloemkoolrijst en flatbread

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verhit in een hapjespan de olie. Bak de kipfilet op een hoge stand in 4 min. lichtbruin en gaar. Schep de wokgroenten erdoor en bak al omscheppend in 4 min. knapperig gaar.

Stap 2

Voeg de tomatenpuree en kruidenmix toe en bak nog 1 min. Schenk de kokosmelk in de pan. Verwarm de tikka masala nog 4 min. op een lage stand.

Stap 3

Bereid intussen de bloemkoolrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm ook de flatbreads volgens de aanwijzingen.

Stap 4

Schep de rijst in 4 kommen. Verdeel er de tikka masala over en serveer met het flatbread.

Voedingswaarden

Energie449 kcal
Vetten20 g
waarvan: verzadigd vet9 g
Koolhydraten37 g
waarvan: suikers0 g
Vezels7 g
Eiwitten27 g
Zout1 g

Trefwoorden

familiedoordeweekklaar in 20 minutenkipgezond

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.