Kip met bosui en zilverui

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 30 minuten
  • hoofdgerecht
Kip met bosui en zilverui

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Bestrooi de kipfilet met zout en peper. Snijd de bosuitjes in ringetjes en houd het loof apart.

Stap 2

Verhit de olie, fruit hierin de bosui zonder het loof en bak de kipfilet rondom goudbruin.

Stap 3

Giet de kippenbouillon erbij en voeg de zilveruitjes toe. Stoof op een lage stand 15 minuten.

Stap 4

Neem de kip uit de pan. Voeg kookroom en mosterd bij het stoofvocht.

Stap 5

Breng aan de kook en bind met allesbinder of aangelengde maïzena. Bestrooi het gerecht met het loof van de bosui.

Voedingswaarden

Energie255 kcal
Vetten13 g
waarvan: verzadigd vet5 g
Koolhydraten4 g
waarvan: suikers0 g
Vezels0 g
Eiwitten30 g
Zout0 g

Trefwoorden

familieweekendpasenspeciale dagenkinderenslankkipstoofgerecht

Tips

Lekker met gekookte aardappelen of aardappelpuree en doperwten.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.