Kip-kerriepilav met bloemkool

Weinig afwas, veel smaak. Dit eenpansgerecht met kip en rijst heeft het gewoon allebei!

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 30 minuten
  • hoofdgerecht
Kip-kerriepilav met bloemkool

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verhit de roomboter in een hapjespan op een middelhoge stand en bak de ui, kip, kerrie, zout en peper 5 min. Voeg de rijst, bloemkool, abrikozen en bouillon toe. Roer goed door. Breng aan de kook en laat in 16-20 min. met de deksel op de pan zachtjes garen. Roer regelmatig.

Stap 2

Voeg de tuinerwten toe als de rijst gaar is en verwarm 3 min. mee. Bestrooi met de munt.

Voedingswaarden

Energie544 kcal
Vetten14 g
waarvan: verzadigd vet7 g
Koolhydraten76 g
waarvan: suikers0 g
Vezels7 g
Eiwitten25 g
Zout1.6 g

Trefwoorden

vleesfamiliedoordeweek

Tips

Lekker met geroosterd amandelschaafsel.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.