Kerstbroodpudding

Een lekker recept: kerstbroodpudding. De leftovers eet je de volgende dag gewoon op tijdens het ontbijt… Dit feestelijke recept staat binnen 10 minuten in de oven. Snel klaar en makkelijk!

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 10 minuten
  • nagerecht
Kerstbroodpudding

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel de blokjes kerststol over de ovenschaal. Meng de slagroom met de eieren, schenk dit mengsel over de kerststol en roer goed door. Laat 10 minuten staan zodat alles goed intrekt.

Stap 2

Bak de broodpudding in de oven in 20-25 minuten gaar en goudbruin. Serveer met een schepje mascarpone en kersenjam.

Voedingswaarden

Energie600 kcal
Vetten36 g
waarvan: verzadigd vet21 g
Koolhydraten54 g
waarvan: suikers0 g
Vezels5 g
Eiwitten13 g
Zout1 g

Trefwoorden

familieweekendontbijtbroodspeciale dagenkerstwinterovengerechtleftovers

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.